Aktualno


Pozdravljeni!

po dobrem letu dni sanacije kluba se je v soboto, 16. 3. 2013 odvijal redni občni zbor kluba, na katerem smo izvolili novega, elana polnega predsednika, čigar nagovor si lahko preberete s klikom na povezavo spodaj.

pdfNagovor predsednika BMW avto kluba Slovenija (.pdf 101KB)

Hkrati smo sprejeli tudi načrt za leto 2013.

V letošnjem letu bo klub organiziral tri izlete:
  • v BMW muzej v Münchnu
  • v BMW tovarno (verjetno Dingolfing ali Leipzig)
  • dvodnevni izlet na avtomobilski salon v Frankfurtu (september)
V poletnih mesecih se bo organizirala panoramska vožnja z druženjem in pogostitvijo na cilju.

Planira se trening varne vožnje na Vranskem, v kolikor bo zanj s strani članstva dovolj interesa.

V letošnjem letu bomo temeljito prenovili spletno stran kluba, preko katere boste o vseh zadevah redno obveščeni.

Hkrati lahko naše dejavnosti spremljate tudi na Facebook profilu kluba:
http://www.facebook.com/BMWavtoklubSlovenija

Izglasovana je bila tudi sprememba, ki se nanaša na klubske artikle. Ti bodo od sedaj naprej sezonski, v omejenih serijah in na voljo preko spletne trgovine ter ne bodo več del članarine. Zato se je letna članarina znižala na 30 €.

Od letos naprej bo klub vsem članom pošiljal nove, zelo lične PVC članske izkaznice. Vsak član ob včlanitvi prejme člansko izkaznico BMW avto kluba Slovenija (BAKS), s predložitvijo katere lahko uveljavlja popuste pri podjetjih, s katerimi imamo sklenjene dogovore.

Vsak član spomladi (običajno maja) dobi tudi člansko izkaznico evropske krovne organizacije BMW Club Europa (BCE), kar pomeni, da je vsak član BAKS hkrati tudi član BCE. Članska izkaznica BCE nudi drugačne popuste kot izkaznica BAKS, saj se ugodnosti in popusti za člane BCE najdejo po celotni Evropi.

V kolikor imate podjetje in bi želeli članom kluba ponuditi svoje storitve ali produkte po ugodnejši ceni, se nam oglasite na blagajnik@bmw-klub.si in sklenili bomo pogodbo o sodelovanju.

BMW avto klub Slovenija se je leta 2007 pridružil veliki družini klubov, ki sodelujejo z organizacijo SVAMZ (Slovenska veteranska avto moto zveza), ki združuje društva in posameznike, ljubitelje vseh vrst starodobnih vozil. Organizacija je med drugim pooblaščena za izdelavo certifikatov za starodobna vozila, svetuje pri uvozu ter izvozu vozil ter nudi pravno pomoč lastnikom starodobnih vozil in dodatni popust pri registraciji vozil. Člani BMW avto kluba Slovenija imajo pri včlanitvi v SVAMZ posebne ugodnosti (popust na članarino SVAMZ in njihovi popusti).

V kolikor so vam naši načrti všeč, naše delo podprite, da bomo načrte lahko izpeljali. Prijavnico za včlanitev v klub najdete tukaj.

Hkrati bi pozvali vse, ki bi radi aktivno sodelovali v klubu, da se oglasite na elektronski naslov info@bmw-klub.si ali mobilni telefon 041 913 991 (Niko, tajnik kluba). Za sveže ideje in aktivne člane je vedno dovolj prostora.

V želji, da skupaj z vami realiziramo letni načrt, vas lepo pozdravljamo.

BMW avto klub Slovenija

BMW avto klub Slovenija

Frankovo naselje 68
4220 Škofja Loka

E: info@bmw-klub.si

Kontaktirajte nas >