Divestrong Slovenija

Podjetje Divestrong d.o.o.

www.divestrong.si

Družba Divestrong d.o.o. je podjetje, ki prodaja potapljaško opremo Aqua Lung ter plavalno opremo Aqua Sphere. Velik delež predstavlja izobraževanje tečajnikov, ki pod budnim očesom priznanih inštruktorjev poskrbijo, da tečajniki postanejo pravi potapljači. Pred kratkim so kot najbolj izučeni inštruktorji v Sloveniji prejeli 5 zvezdic za odličnost PADI.Našim članom podjetje nudi :

- 10% popust na potapljaške tečaje
- 15% popust na potapljaško ter plavano opremo, ki jo ima sponzor v ponudbi (Aqua Lung: http://www.aqualung.com/ in Aqua Sphere: http://www.aquasphereswim.com/ )


Z njimi pa lahko tudi skočite na organizirani in vodeni potop - http://www.melancan.si/najem-kombija-melancan/ . V kolikor vas potapljanje mika že dlje časa, imate sedaj idealno priložnost - spoznavni enodnevni potop (PADI DSD). Več o DSD si lahko preberete na: http://www.divestrong.si/potapljaski-tecaji/spoznavni-potop/ , zanimiv del za vas, kot člana, pa je, da se lahko DSDja udeležite po bistveno nižji ceni - v kolikor vas omenjeni tečaj zanima, se prijavite na blagajnik@bmw-klub.si in obvestili vas bomo kdaj je organiziran naslednji DSD za člane BMW avto kluba Slovenija.

Fotografija prvih članov BMW avto kluba Slovenija po opravljenem OWD tečaju:
BMW avto klub Slovenija

Frankovo naselje 68
4220 Škofja Loka

E: info@bmw-klub.si

Kontaktirajte nas >