RAVE olja RAVENOL

Podjetje Rave olja d.o.o.


www.ravenol.si

Družba RAVE olja d.o.o. zastopa in trži visoko-kakovostna olja in maziva znamke RAVENOL. Gre za proizvode nemškega proizvajalca Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH, ki je, z dolgo tradicijo (s proizvodnjo so pričeli leta 1946) in izjemno kakovostjo, prisoten na večini svetovnih trgov. Znamko RAVENOL odlikuje izjemno širok izbor motornih olj, maziv in proizvodov za nego osebnih avtomobilov, dirkalnikov, tovornih vozil in delovnih strojev, hidravličnih olj in industrijskih maziv ter olj za menjalnike in avtomatske menjalnike.  Poleg širokega izbora proizvodov je Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH znan po zagotavljanju stalne kakovosti in visokih standardih proizvodov, ki jih ponujajo.

Proizvodi RAVENOL ustrezajo in v mnogočem presegajo najvišje mednarodne standarde in jih zato spremljajo certifikati vodilnih proizvajalcev motornih vozil, kot so:

Opel, GM, MERCEDES-BENZ, BMW, Peugeot, Citroen, Porsche, Renault, Seat, Škoda, Smart, VW, AUDI, Ford,

Posebne odobritve nekaterih izdelkov za:

BMW Alpina B5, B6, GT3, GT4, M3, Z4 und World Touring Car Championship (WTCC), Chrysler Viper GT3, Corvette Z06, Fiat Abarth, Lamborghini Murcielago, Mercedes AMG C 63, CLS 63, E 63, SL 63, SLS

Prav tako so proizvodi Ravenol prisotni na listi nemške agencije DEKRA, kjer vsako leto dobivajo najvišje ocene.

Podjetje RAVE olja d.o.o. našim članom ponuja 20% popust na proizvode blagovne znamke RAVENOL kateri se nahajajo na spletni strani www.ravenol.si in brezplačno poštnino po Sloveniji pri nakupu nad 19,00€. Popusti veljajo za redne cene in ne za izdelke v akciji.

Več o podjetju si lahko preberete na njihovi strani: ravenol.si/rs1/si/content/7-o-druzbi-ravenol

BMW avto klub Slovenija

Frankovo naselje 68
4220 Škofja Loka

E: info@bmw-klub.si

Kontaktirajte nas >